Σειρά 10000

group

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

EUROPA 10000
Το πρωτοποριακό ανασηκούμενο σύστημα, εκεί που οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν απόλυτες θερμομονωτικές ιδιότητες. Ικανοποιεί εξαιρετικά την ανάγκη για απόλυτη θερμομόνωση στα συρόμενα συστήματα και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, χάρη στον εξελιγμένο μηχανισμό κύλισης που εξασφαλίζει τέλεια και πανεύκολη κύλιση. Η στιβαρή και επιβλητική κατασκευή του, δίνει ασφάλεια και κύρος, ενώ οι κλασικές, ευθείες γραμμές σχεδίασής του, προσδίδουν μια λεπτή αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής.

EUROPA 10000 γωνιακή κατασκευή
Η εξέλιξη της σειράς EUROPA 10000. Είναι το πρωτοποριακό ανασηκούμενο σύστημα,
εκεί που οι έντονες κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν απόλυτες θερμομονωτικές ιδιότητες, αλλά επιπλέον δίνει τη δυνατότητα γωνιακής κατασκευής 90° χωρίς την προσθήκη κολώνας στη γωνία. Ικανοποιεί εξαιρετικά την ανάγκη για απόλυτη θερμομόνωση στα συρόμενα συστήματα και είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα,χάρη στον εξελιγμένο μηχανισμό κύλισης που εξασφαλίζει τέλεια και πανεύκολη κύλιση.
Η ειδική κατασκευή της σειράς, προσφέρεται για όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις χαρίζοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής, παράλληλα
με την εντυπωσιακή ανεμπόδιστη θέα.
ΧΡΗΣΗ: Συρόμενα κουφώματα, επάλληλα και γωνιακές κατασκευές με Θερμοδιακοπή..
ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Το παραπάνω πλεονέκτημα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τον ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό 934 της G.U, ο οποίος πρώτα ανασηκώνει το φύλλο (μέγιστου βάρους έως 250 Kg), και μετά ολισθαίνει αυτό επάνω στον ανοξείδωτο οδηγό. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού με ηλεκτροκινητήρα (GU-934 HS MASTER), είτε στο αρχικό στάδιο κατασκευής, είτε και σε κατασκευές που είναι ήδη τοποθετημένες.

Με το μηχανισμό 934 της G.U, χρησιμοποιούμε λάστιχα αντί για βουρτσάκια (εσωτερικά του φύλλου), και το σφραγίζουμε με τον οδηγό στην κλειστή θέση. Στα επάλληλα κουφώματα, ειδικά σχεδιασμένη κολόνα τοποθετείται επάνω στο φύλλο (στη μέση του επάλληλου) για να το ενισχύει σε πολύ μεγάλες κατασκευές. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες δέχονται πολλαπλό κλείδωμα, προσφέροντας αποτελεσματική ασφάλιση. Το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή επάλληλου κουφώματος, επάλληλου με σταθερό, τετράφυλλου φιλιτού επάλληλου αλλά και χωνευτών (μονόφυλλο-δίφυλλο). Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους από
17 έως 47mm.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 10000 εδώ: