Σειρά 6000

group

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Η σειρά “EUROPA 6000” είναι ένα συρόμενο Υβριδικό Σύστημα με ίσιες γραμμές σχεδίασης, το οποίο καλύπτει τόσο τις τάσεις της σύγχρονης αγοράς όσο και τις αντικαταστάσεις των παλαιών χωνευτών κουφωμάτων. Είναι μια αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διαστάσεων με υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα.
Η θερμομόνωση των προφίλ επιτυγχάνεται με την χρήση πολυαμιδίων 20mm στα φύλλα και στους οδηγούς. Η στεγανοποίηση των φύλλων με τους οδηγούς επιτυγχάνεται με βουρτσάκια. Στο τζαμιλίκι χρησιμοποιούμε τα ράουλα ολίσθησης CARRERA ενώ στο πατζούρι τα ράουλα EUROPA (GIOTI), αντίστοιχα η ικανότητα φορτίου δεν πρέπει να ξεπερνά τα (25Kgr ανά ρόδα) ενώ σε περιπτώσεις μεγάλων διαστάσεων φύλλου και βάρους προτείνεται η χρήση ενδιάμεσων ράουλων. Τα ράουλα των φύλλων ολισθένουν επάνω στους οδηγούς σε ανοξείδωτο έλασμα ή ανοδειωμένο προφίλ αλουμινίου μορφής (U) ή (Ο) αντίστοιχα.
Τα φύλλα τζαμιού - πατζουριού φέρουν εσωτερικά στην περιοχή κλειδώματος αμορτισέρ με ρυθμιζόμενο κεφάλι για ομαλό κλείσιμο επάνω στο οδηγό.
Για το κλείδωμα των φύλλων μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κλασική κλειδαριά EUROPA (σπανιολέτα ή χούφτα), καθώς και την νέα κλειδαριά με καρέ της POWER LOCK ή εναλλακτικά την κλειδαριά με καρέ της ROTO. Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο πρεσσάκι 6000 της PIEJA.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΣΕΙΡΑ: EUROPA 6000 Hybrid
ΥΛΙΚΟ: Al Mg Si-0.5 F22
ΑΝΟΧΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ: ΕΝ 12020-2
ΚΑΤΑΤΑΞΗ: Υδατοστεγής, Αεροστεγής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΑΝΑΛ:
Διαστάσεις: 1400x2200mm.
Αεροδιαπερατότητα: Κατηγορία 2.
Υδατοστεγανότητα: Κατηγορία 4Α.
Αντοχή σε ανεμοπίεση: Κατηγορία Β3.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ 6000 εδώ