Σειρά 2000

group

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ιδανική λύση για κάθε τύπο συρόμενου κουφώματος μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Καλύπτει τέλεια ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις, προσφέροντας υψηλή αισθητική με κλασικές γραμμές σχεδίασης, καθώς και στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού. Διατίθεται σε δύο τύπους: ίσια και σε οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦH
Η σειρά EUROPA 2000 είναι ένα συρόμενο σύστημα, κατάλληλο για την κατασκευή επάλληλων και χωνευτών κουφωμάτων. Διαθέτει τρία διαφορετικά φύλλα (ίσιο, οβάλ και οβάλ με ενσωματωμένη λαβή) και δύο τύπους οδηγών, (σωληνωτούς και χαμηλούς μόνο με προσθήκη inox). Ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα τριών επιλογών στη κατασκευή των κουφωμάτων: - να χρησιμοποιήσει τον ίδιο χαμηλό ή σωληνωτό οδηγό περιμετρικά, κόβοντας τον 45°. - να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικούς οδηγούς, χρησιμοποιώντας τον χαμηλό στο επάνω και κάτω μέρος και διαφορετικό πλευρικό, κόβοντας τον 90°.
Επίσης, έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικούς τρόπους στη κατασκευή των φύλλων: - να χρησιμοποιήσει μόνο το ίσιο ή το οβάλ φύλλο περιμετρικά. - να χρησιμοποιήσει το συνδυασμό του οβάλ φύλλου και του φύλλου με τη λαβή. Χρησιμοποιεί ράουλα μονά, διπλά ή και τετραπλά, διαμέτρου 27mm. Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης μονών υαλοπινάκων πάχους έως 6mm και διπλών έως 21mm.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ PDF ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 2000 εδώ: