2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Ανοιγόμενα Συμβατικά
 
Nova 150
 
 
 
Nova 150


Η σειρά Nova 150 είναι το νέο, βασικό, οικονομικό σύστημα ανοιγόμενων κουφωμάτων με ίσιες και καμπύλες γραμμές σχεδίασης. Το σύστημα διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων (μικρό – μεγάλο), μπινί και 23mm κάσα τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να δέχονται μηχανισμούς Camera Europea. Τα φύλλα δέχονται μονούς υαλοπίνακες από 5mm και διπλούς έως 32mm πάχος.

Τα φύλλα πόρτας δέχονται κλειδαριές μονού ή πολλαπλών κλειδωμάτων. Η στεγάνωση του κουφώματος επιτυγχάνεται με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα. Η κατεργασία των προφίλ γίνεται σε ειδικά σχεδιασμένο πρεσσάκι. Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει τους τύπους κατασκευής του συστήματος.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Η “Nova 150” σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνδυαστεί άψογα με την συρόμενη σειρά “Nova 100” η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.
 
Τυπολογίες κατασκευών:
  Πόρτες εισόδου
  Ανοιγόμενα (με ανάκλιση ή χωρίς) παράθυρα κάθε τυπολογίας
  Σταθερά Υαλοστάσια
  Σύνθετες κατασκευές
  Βασικά χαρακτηριστικά συστήματος:
    Σχεδιασμός των προφίλ με ίσιες και καμπύλες γραμμές
    Διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων (μικρό, μεγάλο)
    Περιέχει τρεις σειρές ελαστικών μεταξύ κάσας και φύλλου για την κατάλληλη στεγάνωση
    Δυνατότητα τοποθέτησης διπλού υαλοπίνακα έως 32mm
    Μέγιστες διαστάσεις φύλλου (Π x Υ) 0,75m X 2,1m
    Μέγιστο βάρος φύλλου 60kg
Σειρά 500
 
 
 
Σειρά 500


Η ιδανική επιλογή για κάθε ανοιγόμενο κούφωμα. Η διαχρονικότητα των κλασικών γραμμών, το άψογο φινίρισμα και η απόλυτη λειτουργικότητα, προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα σε μεγάλη ποικιλία αρχιτεκτονικών κατασκευών, ικανοποιώντας παράλληλα τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Το σύστημα EUROPA 500 είναι ένα τεχνικό επίτευγμα που καλύπτει με τελειότητα όλες τις κατασκευές ανοιγόμενων κουφωμάτων. Είναι το μοναδικό σύστημα της αγοράς το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή, να κατασκευάσει το 90% των διαφόρων τύπων κουφωμάτων όπως: Παράθυρα, Μπαλκονόπορτες, κύριες εισόδους, Φεγγίτες, Προβαλλόμενα, Περιστρεφόμενα, Φυσαρμόνικες και Σταθερά, χρησιμοποιώντας 12 μόνο προφίλ.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Διαθέτει τρία μεγέθη φύλλων (μικρό, μεσαίο, μεγάλο), καθώς και αντίστοιχες κάσες, οι οποίες φέρουν ενσωματωμένα αρμοκάλυπτρα ή δέχονται κουμπωτά. Χρησιμοποιεί κλειδαριές μονής, διπλής και τριπλής ασφάλειας και προσφέρει αποτελεσματική στεγάνωση με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα.
  Δέχεται διπλούς ή τριπλούς υαλοπίνακες πάχους από 4 έως 38 mm. Παρέχει τέλεια λειτουργικότητα, άψογο φινίρισμα και αισθητική. Χρησιμοποιεί μεγάλη γκάμα μηχανισμών ελληνικής και ιταλικής προέλευσης.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σειρά 850
 
 
 
Σειρά 850


Η σειρά “PRIMA 850” είναι ένα νέο Οικονομικό σύστημα απλών ανοιγόμενων κουφωμάτων με δυνατότητα δύο εκδόσεων: της απλής έκδοσης και αυτής με μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος για ιδιαίτερη ενισχυμένη ασφάλεια. Η στεγάνωση και των δύο εκδόσεων επιτυγχάνεται με 3 σειρές ελαστικών ενώ ο σχεδιασμός τους προβλέπει την ασφαλή απορροή της υγρασίας.

Σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με το συρόμενο σύστημα “PRIMA 800” και να δημιουργεί αρμονία με ενιαία εμφάνιση όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Η σειρά "PRIMA 850" είναι ένα νέο Οικονομικό σύστημα ανοιγόμενων κουφωμάτων με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Το σύστημα διαθέτει δυο μεγέθη φύλλων (μικρό-μεγάλο), μπινί και 23mm κάσα, τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να δέχονται μηχανισμούς CAMERA EUROPEA, αντίστοιχα διατίθενται και φύλλα σε δύο μεγέθη ( μικρό-μεγάλο), μπινί και 29mm κάσα, σχεδιασμένα ώστε να δέχονται ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ.

Τα φύλλα δέχονται μονούς υαλοπίνακες από 5mm και διπλούς έως 37mm πάχος. Τα φύλλα θυρών δέχονται κλειδαριές μονού ή πολλαπλού κλειδώματος. Η στεγάνωση του κουφώματος επιτυγχάνεται με τρείς σειρές ειδικά λάστιχα.
  Η "PRIMA 850" σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με την "PRIMA 800" και να δημιουργεί αρμονία όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά σχεδιασμένο πρεσάκι PRIMA της PIEJA.

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει τους τύπους κατασκευής του συστήματος.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σειρά 5000 Camera
 
 
 
Σειρά 5000 Camera


Η σειρά “EUROPA 5000” είναι ένα σύστημα ιδανικό για ανοιγόμενα κουφώματα, το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα κτίρια, καλύπτοντας τις απαιτήσεις μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Ο μοντέρνος αλλά με διαχρονικό χαρακτήρα σχεδιασμός, προσδίδει έντονη προσωπικότητα και ταυτότητα στην σειρά. 

Η σειρά “EUROPA 5000” είναι ένα σύστημα αλουμινίου, κατάλληλο για κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος. Τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα η συνεχής καμπύλη γραμμή μεταξύ κάσας - φύλλου και φύλλου – μπινί, προσδίδουν στο σύστημα δυναμικό χαρακτήρα με έντονη ταυτότητα.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Ως βάση για την σχεδίαση της σειράς, χρησιμοποιείται η “CAMERA EUROPEA”, η οποία προσφέρει απεριόριστες επιλογές και χρήσεις μηχανισμών και εξαρτημάτων. Η σειρά “EUROPA 5000” διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων (μικρό και μεγάλο), τέσσερα μεγέθη κασών, δύο μπινί (ένα για τζαμιλίκια και ένα για παντζούρια), τρεις κολώνες βιτρινών κ.α. 

Δέχεται μονούς υαλοπίνακες από 4mm και διπλούς υαλοπίνακες έως 35mm, καθώς και κλειδαριές μονού ή τριπλού κλειδώματος. Προσφέρει αποτελεσματική στεγάνωση, με τρεις σειρές ειδικά λάστιχα. Για τις συναρμογές των προφίλ, χρησιμοποιούνται 3 σετ κοπτικών: ένα για τα χωρίσματα των κασών, ένα για τα χωρίσματα των φύλλων και ένα για τα πατζούρια - καϊτια.
  Η μεγάλη γκάμα προφίλ και μηχανισμών, δίνει τη δυνατότητα να παραχθούν κουφώματα τέλειας αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο πρεσάκι 5000 της PIEJA. Επίσης, μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος. 
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σειρά 5000 Περιμετρική
 
 
 
Σειρά 5000 Περιμετρική


Η σειρά “EUROPA 5000” δίνει τώρα τη δυνατότητα τοποθέτησης νέων μηχανισμών πολλαπλού περιμετρικού κλειδώματος, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του κουφώματος από πλευράς διάρρηξης. 

Η σειρά “EUROPA 5000” εκτός από την κορυφαία υδατοστεγάνωση αυξάνει ακόμα περισσότερο και την ασφάλεια του κουφώματος από πλευράς διάρρηξης, με δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού πολλαπλού περιμετρικού κλειδώματος.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Τα νέα προφίλ σχεδίασης (φύλλα & μπινί) συνεργάζονται με τις υπάρχουσες κάσες και χωρίσματα της σειράς EUROPA 5000 και μπορούν να δεχτούν τους μηχανισμούς περιμετρικού κλειδώματος της G.U, SIEGENIA, ROTO, MAICO ή τον νέο αντίστοιχο μηχανισμό της GIESSE.
  Χρησιμοποιώντας τους τέσσερεις πρώτους μηχανισμούς θα πρέπει να συνδέσουμε τα πλαίσια του φύλλου και της κάσας με γωνία γωνιάστρας, ενώ με τον μηχανισμό της GIESSE, τα πλαίσια συνδέονται με την συμβατική γωνία συνδέσεως. 
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ