2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Σκιάδια
 
Σειρά Shadow
 
 
 
Σειρά Shadow


Η ολοκληρωμένη πρόταση για ηλιοπροστασία και εξοικονόμηση ενέργειας. Μια ξεχωριστή λύση, που υπαγορεύει η τάση της παγκόσμιας αγοράς και βρίσκει εφαρμογή στα λεγόμενα «έξυπνα» κτίρια. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της περσίδας με τη μορφή πτερυγίου δίνει τη δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην εξωτερική όψη νέων ή και παλαιών κτιρίων.

Η σειρά EUROPA SHADOW είναι ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής σκίασης κτιρίων, το οποίο σχεδιάστηκε ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του 21ου αιώνα, για εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και την προτίμηση των αρχιτεκτόνων – μηχανικών, για το “γυάλινο κέλυφος” των κτιρίων, δίνοντας πολλές δυνατότητες εφαρμογής. 
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Είναι ένα σύστημα, οριζόντιας ή κάθετης διάταξης των πτερυγίων, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε προσόψεις κτιρίων, όσο και σαν “πέργκολα”.

Τα πτερύγια έχουν αεροδυναμικό σχήμα για την αποφυγή υπερθέρμανσης του εσωτερικού χώρου, την προστασία των χρηστών από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς επίσης και την ασφάλεια του κτιρίου από κίνδυνο θραύσης των υαλοπινάκων. 
  Τα πτερύγια στη κατασκευή μπορεί να είναι με σταθερή κλίση ή με δυνατότητα επιλογής της επιθυμητής κλίσης από το χρήστη. Η κίνηση των πτερυγίων γίνεται με τη βοήθεια ηλεκτρικού μηχανισμού μεταφέροντας την κίνηση αυτών μέσω μιας ντίζας. Το μήκος σε μια κατασκευή μπορεί να φθάσει ακόμα και τα 4m.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ