2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Χωρίσματα Γραφείων
 
Σειρά 3000
 
 
 
Σειρά 3000


Η ολοκληρωμένη λύση για διαχωριστικά γραφείων, αλλά και κάθε εσωτερικού χώρου.

Η μοντέρνα σχεδίαση, η τέλεια εργονομία, ο ειδικός σχεδιασμός στο κάτω μέρος για απόκρυψη των εσωτερικών καλωδίων, οι εσωτερικές κινητές περσίδες και η υψηλή ηχομόνωση, εξασφαλίζουν μοναδικό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Η σειρά ΕUROPA 3000 είναι ένα νέο σύστημα διαχωριστικών γραφείων. Διαθέτει ένα μόνο προφίλ διατομής (Η) για τα κάθετα και οριζόντια στοιχεία του σκελετού, ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να εξασφαλίζει μέγιστη ανθεκτικότητα. Η σύνδεση των κάθετων στοιχείων με τα οριζόντια, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα και γρήγορα με τον γωνιακό ταχυσύνδεσμο.

Ο σκελετός δέχεται μονούς ή διπλούς υαλοπίνακες από 4 έως 5mm, καθώς και πάνελ συνολικού πάχους 70mm. Η συγκράτηση των υαλοπινάκων και των πάνελ πραγματοποιείται με καπάκια των 48mm ή των 32,8mm με κορνίζα, τα οποία κουμπώνουν εσωτερικά και εξωτερικά του σκελετού.

Εσωτερικά των υαλοπινάκων δημιουργείται κενό, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και κινητή περσίδα. Ειδικοί ρεγουλατόροι με λάστιχα, καλύπτουν ατέλειες του δαπέδου, της οροφής ή ακόμα και της πλευράς. 
  Γωνιακές κολώνες 90° αλλά και αντάπτορες, σε συνεργασία με κολώνα 80°, δίνουν γωνίες πολλαπλών μοιρών. Μεγάλοι ταμπλάδες κουμπώνουν στο κάτω μέρος, μέσα και έξω, δημιουργώντας εσωτερικά κανάλια για το πέρασμα ηλεκτρικών καλωδίων. Όταν τα διαχωριστικά δεν εκτείνονται μέχρι την οροφή, τότε στο επάνω μέρος τους, τοποθετούνται ειδικά τελειώματα - κουπαστές.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης κάσας και φύλλου πόρτας με υποδοχή για διπλό υαλοπίνακα έως 29mm, καθώς επίσης και η δυνατότητα τοποθέτησης φύλλου πόρτας με υποδοχή για ξύλινο πάνελ.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ