2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Σίτες
 
EIS 22P
 
 
 
EIS 22P

Το σύστημα σίτας EIS 22P είναι ο συνδυασμός της οικονομίας με την ανώτερη αισθητική του πανιού τύπου plisse.

Η EIS 22P αποτελεί την νεότερη έκδοση της EIS 27P. Επιτυγχάνει αντίστοιχα αποτελέσματα σε λειτουργία και ποιότητα, εστιάζοντας στην αθόρυβη κίνηση, τη σταθερότητα και την αισθητική του plisse πανιού. Το σημαντικό πλεονέκτημα της EIS 22P αποτελεί ο οδηγός πλάτους μόλις 22mm, ο οποίος είναι στενότερος σε σύγκριση με την πλειονότητα των σητών της αγοράς, καθιστώντας την, ιδανική επιλογή σε ανακαινίσεις και στην τοποθέτηση της σε χρόνο μεταγενέστερο της κατασκευής του κουφώματος. 

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος EIS 22P, το καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμο σε ανοίγματα με στενότητα χώρου.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 
EIS 27P
 
 
 
EIS 27P

Το σύστημα σίτας EIS 27P αποτελεί την επιλογή που συνδυάζει την πολυτέλεια του plisse πανιού με την υψηλή λειτουργικότητα του κάτω οδηγού πλάτους μόλις 27mm!

Το σύστημα χαρακτηρίζεται από την αθόρυβη λειτουργία του κατά την κίνηση και την στιβαρότητα και σταθερότητα του κάτω οδηγού που συγκρατούν το πανί στη θέση του. Το plisse πανί προσφέρεται σε δύο επιλογές χρώματος, το μαύρο, το οποίο αποτελεί τη βασική επιλογή, καθώς και το γκρι κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

Η λειτουργία του και η σταθερότητά του πανιού plisse βασίζεται στις πτυχώσεις πλάτους 20mm, καθώς και στα κορδονάκια VECTRAN, ένα ειδικό πολυεστερικό υλικό που προσφέρει ευκολία και αντοχή, ακόμα και μετά από συχνή χρήση.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 
EIS 46F
 
 
 
EIS 46F

Για εκείνους που επιθυμούν ομοιόμορφο, διακριτικό αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και όταν είναι σε κλειστή θέση και αντοχή στον χρόνο, το σύστημα σίτας EIS 46F A οριζόντιας κίνησης με ερπύστρια είναι η ιδανική πρόταση.  Διαθέτει ίσιο, υαλοενισχυμένο, fiberglass πανί, ιδιότητες που το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό. Η αντοχή της EIS 46F βασίζεται στην αντιανεμική της ενίσχυση καθώς και στον εξελιγμένο μηχανισμό κύλισης με ερπύστρια, ο οποίος συμβάλει στην ομαλή της χρήση.

Για τη συντήρησή της και την προστασία της από την έκθεση στις καιρικές συνθήκες, το κυρίως σώμα της αποσπάται εύκολα, επιτρέποντας την αποθήκευσή της. Μια ιδιότητα που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τους χειμερινούς μήνες που δεν είναι η ανάγκη της τόσο έντονη, ενώ οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα αντίξοες.

Η σήτα EIS 46F τοποθετείται εύκολα και γρήγορα σε όλα τα υπάρχοντα συστήματα αλουμινίου EUROPA.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 
EIS 46PD
 
 
 
EIS 46PD

Το ανώτερο σύστημα σήτας με χρήση ερπύστριας για άψογη χρηστικότητα και μοναδική αισθητική.

Για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν στον χώρο τους με μια αίσθηση πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής ακόμα και με ανοιχτά κουφώματα, η σήτα EUROPA PLISSE Deluxe+ είναι η επιλογή τους. Ανώτερη αισθητική συνδυασμού του πανιού με πτυχώσεις (τύπου plisse) και της σταθερότητας στην λειτουργικότητα χωρίς κάτω οδηγό, με ερπύστρια, η σήτα EUROPA PLISSE Deluxe+ αποτελεί την “ναυαρχίδα” των σητών της Europa
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 
EIS 880
 
 
 
EIS 880


Η σειρά “EIS 880” σχεδιάστηκε με σκοπό να καλύπτει τις κατασκευές αντικωνωπικών συστημάτων. Η ιδανική πρόταση για σήτα (ρολό ή ανοιγόμενη). 

Ο κομψός σχεδιασμός, η μοναδική λειτουργικότητα, η ευκολία στη χρήση και η απόλυτη εφαρμογή με όλα τα συστήματα EUROPA ικανοποιούν και τις δυσκολότερες απαιτήσεις.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ