2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Ρολλά
 
ERS 950 Hybrid
 
 

ERS 950 Hybrid


Η σειρά ERS 950 Hybrid αποτελεί τη θερμομονωτική πρόταση υψηλών προδιαγραφών της Europa στα ρολά αλουμινίου, με κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα το συνδυασμό υψηλών επιδόσεων θερμομόνωσης και μοντέρνας αισθητικής.

Επιπλέον πλεονέκτημα των ρολών αλουμινίου, αποτελεί η σημαντική συμβολή τους στην συνολική στεγάνωση των κουφωμάτων. Το σύστημα EUROPA 950 Hybrid προσφέρει αυξημένη θερμομόνωση έως 1,2w/m2K.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 
 
ERS 990
 
 

ERS 990


Τo ERS 990 αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα ρολών της Europa, χωρίς θερμομόνωση και συνδυάζεται άψογα με όλα τα συστήματα αλουμινίου EUROPA. Η στιβαρή κατασκευή του σε συνδυασμό με τις περσίδες αλουμινίου προσφέρουν ασφάλεια και αντοχή στις καταπονήσεις έως και 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις περσίδες πολυουρεθάνης. Διαθέτει επιλογές μεταξύ της μοντέρνας αισθητικής των ίσιων γραμμών στα φτερά και τα κουτιά με ορθογωνικές διατομές, και της κλασσικής αισθητικής των καμπύλων (οβάλ) γραμμών.  Επιπλέον πλεονέκτημα των ρολών αλουμινίου, αποτελεί η σημαντική συμβολή τους στην συνολική στεγάνωση των κουφωμάτων.

Παράλληλα παρέχει την μοναδική δυνατότητα μεταξύ των συστημάτων EUROPA, χρήσεως εξωτερικού κουτιού. Πρόσθετο τελείωμα και ειδικό κατωκάσι ασφαλείας με  χαλύβδινες λάμες προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και αντοχή σε κάθε απόπειρα παραβίασης ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Τέλος ο ειδικός σχεδιασμός δίνει την δυνατότητα κατασκευής ρολού με πλάτος έως και 6 μέτρα, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις πορτών γκαράζ.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
 
 
ERS 990 Hybrid
 
 

ERS 990 Hybrid


Το ERS 990 Hybrid αποτελεί την θερμομονωτική εξέλιξη του ERS 990. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του απλού μοντέλου, ενώ παράλληλα η θερμομόνωση στο κουτί το καθιστά την ιδανική επιλογή στην κατηγορία των επικαθήμενων κουτιών ρολού. Η στιβαρή κατασκευή του σε συνδυασμό με τις περσίδες αλουμινίου προσφέρουν ασφάλεια και αντοχή στις καταπονήσεις έως και 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις περσίδες πολυουρεθάνης.

Tο ERS 990 Hybrid διατίθεται σε επικαθήμενο κουτί σε ίσιες ή οβάλ γραμμές, καλύπτοντας τις δύο αισθητικές επιλογές του μοντέρνου και του κλασσικού αντίστοιχα.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ