2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας
 
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας EUROPA
 
 
 
Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας EUROPA


Παρουσιάζεται η Νέα, Αναβαθμισμένη Γενιά Πορτών EUROPA, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σε κάθε επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα απαράμιλλη αισθητική αλλά και δυνατότητες αυτοματισμών

Οι Πόρτες Ασφαλείας EUROPA είναι ιταλικής παραγωγής, της διεθνούς φήμης εταιρείας Gardesa. Με μακρά παράδοση στην παραγωγή πορτών ασφαλείας, η Gardesa σχεδιάζει και κατασκευάζει καινοτόμα και ταυτόχρονα διαχρονικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των τελικών καταναλωτών. 
 

 


 

Οι Πόρτες Ασφαλείας EUROPA - Gardesa παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 14351-1 και έχουν περάσει από τις πιο σκληρές και αξιόπιστες δοκιμές και ελέγχους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:
  Αντιδιαρρηκτική προστασία (UNI ENV 1627 – UNI ENV 1628 – UNI ENV 1629 - UNI ENV 1630)
  Διαπερατότητα Αέρα (UNI EN 1026 – UNI EN 12207)
  Διαπερατότητα Νερού (UNI EN 1027 - UNI EN 12208)
  Αντίσταση στον αέρα (UNI EN 12211 - UNI EN 12210)
  Θερμική αγωγιμότητα (UNI EN ISO 10077-1 & ISO 10077-2)
  Ηχομόνωση (UNI EN ISO 140-3 & UNI EN ISO 717-1)
Πόρτες Ασφαλείας EUROPA DOORS
 
 
 
Πόρτες Ασφαλείας EUROPA DOORS


Η EUROPA, έχοντας πάντα ως βασική προϋπόθεση την προσφορά προϊόντων υψηλής αισθητικής, κορυφαίας ποιότητας, μέγιστης ασφάλειας και ανταγωνιστικών τιμών προσαρμοσμένες στα δεδομένα του σήμερα, διαθέτει τη σειρά θωρακισμένων πορτών ασφαλείας EUROPA DOORS. Οι πόρτες ασφαλείας EUROPA DOORS φέρουν πιστοποιητικά αντιδιάρρηξης, θερμοδιαπερατότητας και ηχομόνωσης.

Οι πόρτες είναι διαθέσιμες σε τριών ειδών σασί, το Door Eco, το Door Eco Plus και το S14. Το Door Eco έχει 12 σημεία κλειδώματος και φέρει 4στροφη κλειδαριά. Το Door Eco Plus έχει 18 σημεία κλειδώματος και φέρει γραναζωτή κλειδαριά. Τέλος, το σασί S14 είναι ενισχυμένο με 14 σημεία κλειδώματος και μόνωση πετροβάμβακα στο εσωτερικό του πορτόφυλλου και μπορεί να φέρει κλειδαριά με μικρό κλειδί και μύλο ασφαλείας, με αλλαγή συνδυασμού και ηλεκτρομηχανική.
 
 

 


 

Οι πόρτες ασφαλείας EUROPA DOORS διατίθενται σε διάφορα μοντέλα:
  Μοντέρνες με σύγχρονες γραμμές (Pivot, με γυάλινη επένδυση, τζαμωτή με κάγκελα, σταθερά πλαίσια με τζάμι Triplex και κάγκελα), 
  Αλουμινίου ή αλουμινίου με στοιχεία Inox και πρεσαριστό σχέδιο, 
  Μασίφ με συμπαγές ξύλο, 
  Παραδοσιακού τύπου, 
  Zebrano με το χαρακτηριστικό μοτίβο,
  Παντογραφικές.
  Η επιλογή χρωμάτων για όλες τις πόρτες ποικίλει από επιλογές Laminate, Ανιγκρέ ή Δρυς, Zebrano για πόρτες μη εκτεθειμένες σε βροχή (εσωτερικές) ενώ για εξώπορτες διατίθεται Κόντρα Πλακάζ Οκουμέ ή Δρύς και όλες οι διαθέσιμες βαφές επένδυσης αλουμινίου (Ral, Sable, Structura, Futura, Aπομίμηση ξύλου).

Τα προϊόντα συνοδεύονται με χερούλια και πόμολα σε διάφορους τύπους (μπάρα ίσια, μπάρα τοξωτή κ.α.) και χρωματισμούς (inox, μπρονζέ, χρυσό και νικελ).