2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
 
 
ALPAN
Αλουμινοκατασκευές Άνω Λιόσια Αττική - Κουφώματα Αλουμινίου - Κατασκευή Κάγκελων & Υαλοπετασμάτων


Η επιχείρησή μας “ALPAN” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις αλουμινοκατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Αποτελώντας εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος κατασκευαστής της εταιρείας Europa, σας προσφέρει κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που μπορούν να καλύψουν κάθε τεχνική και κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και επιθυμία σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
είναι κοντά σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
Οι έξυπνες επιλογές της επιχείρησης μας είναι ικανές να απαντήσουν σε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή και να προσφέρουν:
  Απόλυτη στεγάνωση σε νερό και αέρα
  Άψογη λειτουργικότητα
  Αισθητικό αποτέλεσμα
  Οικονομία
 
Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών μας. Ενώ η λειτουργία της επιχείρησης μας υπαγορεύεται από τους Εθνικούς νόμους και έχει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE, σύμφωνα με την οδηγία δομικών υλικών (Construction Products Directive CPD 89/106/EEC).
 
 
 
 
 
 
 
Πιστοποιητικά:  Europa    Πιστοποίηση Ρολών

 


 

 
 
 
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...

Η συνεχή μας ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νέα συστήματα, στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών, η πείρα που αποκτήσαμε με την πολύχρονη ενασχόληση στο χώρο αυτό, αλλά κυρίως η φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, είναι οι λόγοι που θα μείνετε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας, και θα μας συστήσετε στους φίλους σας!
 
 
 
 
Έκθεση
 
Εργοστάσιο
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα τα Άνω Λιόσια, την Γλύφα, την Πετρούπολη, το Φάληρο, τον Άλιμος, τον Πειραιάς, την Κηφισιά, το Μαρούσι και όλη την Λακωνία καθώς και την Μονεμβασιά, την Σπάρτη και όλη την Λακωνία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.