2102312258 6944861396 Εμμανουήλ Κομνηνού 5 - 7, Ανω Λιόσια info@alpan.gr
hero image
Facebook
 
Συρόμενα Συμβατικά
 
Σειρά 100
 
 
 
Σειρά 100


Η αξιόπιστη λύση που ενδείκνυται για την κατασκευή κουφωμάτων μικρών διαστάσεων. Συνδυάζει την ευελιξία και την οικονομία στην κατασκευή, με το άψογο φινίρισμα και την απόλυτη λειτουργικότητα, με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού.

Η EUROPA 100 είναι ένα συρόμενο σύστημα το οποίο προσφέρεται για την κατασκευή επάλληλων και χωνευτών κουφωμάτων. Το προφίλ της σειράς το οποίο σε συνδυασμό με ορισμένα προφίλ της σειράς EUROPA 2000 ανταποκρίνονται σε οποιεσδήποτε κατασκευαστικές απαιτήσεις. Η σειρά διαθέτει δύο μεγέθη φύλλων, ένα μικρό και ένα μεγάλο και δύο τύπους οδηγών, χαμηλούς και σωληνωτούς.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
  Δίνει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή να χρησιμοποιεί τον ίδιο οδηγό (χαμηλό-σωληνωτό) περιμετρικά κόβοντάς τον 45°, καθώς και τη χρήση δύο διαφορετικών οδηγών, χρησιμοποιώντας τον χαμηλό στο επάνω και κάτω μέρος και διαφορετικό πλευρικό, κόβοντάς τους 90°.

  Χρησιμοποιεί ράουλα μονά και διπλά διαμέτρου 27mm.

  Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπινάκων πάχους έως 22mm
    Δέχεται κλειδαριές μονού ή πολλαπλού κλειδώματος για μεγαλύτερη ασφάλεια και βιδωτά αρμοκάλυπτρα για βελτίωση της αισθητικής.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σειρά 800
 
 
 
Σειρά 800


Η σειρά “PRIMA 800” είναι ένα νέο Οικονομικό, Συρόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης. Σχεδιάστηκε να δίνει λύσεις σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλλά και σε νέες κατασκευές, με έμφαση στην σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα. Η κύλιση των φύλλων γίνεται πάνω σε ανοξείδωτο οδηγό για αθόρυβη και ομαλή λειτουργία. Η στεγάνωση γίνεται περιμετρικά με βουρτσάκια ενώ έχει τη δυνατότητα να φέρει μηχανισμό κλειδώματος από 2 έως 5 σημεία.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η “PRIMA 800” σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με το ανοιγόμενο σύστημα “PRIMA 850” και να δημιουργεί αρμονία με ενιαία εμφάνιση όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Η σειρά "PRIMA 800" είναι ένα νέο Οικονομικό, Συρόμενο σύστημα με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης.

Έχει προβλεφτεί να μπορεί να χρησιμοποιεί εξαρτήματα όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτοντας κάθε τύπο κατασκευής - εφαρμογής που επιθυμεί ο αρχιτέκτονας, ο διακοσμητής και ο ιδιώτης καταναλωτής.

Σχεδιάστηκε να δίνει λύσεις σε αντικαταστάσεις κουφωμάτων αλλά και σε νέες κατασκευές, με έμφαση στην σύγχρονη αισθητική και την λειτουργικότητα. Τα ράουλα ολισθαίνουν επάνω σε ανοξείδωτο έλασμα του οδηγού έχοντας έτσι μία ευθύγραμμη ομαλή και εύκολη μετακίνηση των φύλλων. 
  Η "PRIMA 800" σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί με την "PRIMA 850" και να δημιουργεί αρμονία όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Η κατεργασία των προφίλ γίνεται στο ειδικά σχεδιασμένο πρεσάκι PRIMA της PIEJA.

Μεγάλη γκάμα με εξαρτήματα, όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών Εταιριών καλύπτει κάθε τύπο κατασκευής του συστήματος.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σειρά 350
 
 
 
Σειρά 350


Η ολοκληρωμένη λύση στα ανασυρόμενα κουφώματα, που ανοίγει νέες δυνατότητες στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει σύγχρονους μηχανισμούς που εξασφαλίζουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Προσφέρει ευκολία στον καθαρισμό της εξωτερικής πλευράς, χάρη στο μηχανισμό ανάκλησης. Αποτελεί το ιδανικό Σύστημα για χώρους που απαιτούν συνεχή ανανέωση αλλά και φυσική ανακύκλωση του αέρα.

Η λειτουργία του επιτρέπει την κίνηση των φύλλων πάνω και κάτω, με ειδικούς μηχανισμούς αυτόματης σταθεροποίησης σε οποιαδήποτε θέση, εξασφαλίζοντας κάθε φορά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, κάθε φύλλο έχει τη δυνατότητα ανάκλησης για ευκολία στον καθαρισμό.
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Το σύστημα EUROPA 350 εξασφαλίζει απόλυτη στεγανότητα, ηχομόνωση, τέλεια εφαρμογή, μοναδική εμφάνιση και λειτουργία. Κατάλληλο σύστημα για χρήση σε Νοσοκομεία, Σχολικά κτίρια και λοιπούς χώρους που απαιτούν συχνή ανανέωση του αέρα. Είναι η ιδανική λύση που έρχεται να καλύψει το κενό για ένα απλό, όμορφο και πάνω απ' όλα αξιόπιστο ανασυρόμενο κούφωμα
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σειρά 2000
 
 
 
Σειρά 2000


Η ιδανική λύση για κάθε τύπο συρόμενου κουφώματος μικρών και μεγάλων διαστάσεων. Καλύπτει τέλεια ακόμα και τις δυσκολότερες απαιτήσεις, προσφέροντας υψηλή αισθητική με κλασικές γραμμές σχεδίασης, καθώς και στιβαρότητα και απόλυτη λειτουργικότητα με τη χρήση του νέου ανοξείδωτου οδηγού. Διατίθεται σε δύο τύπους: ίσια και σε οβάλ γραμμή με ενσωματωμένη λαβή.

Η σειρά EUROPA 2000 είναι ένα συρόμενο σύστημα, κατάλληλο για την κατασκευή επάλληλων και χωνευτών κουφωμάτων. Διαθέτει τρία διαφορετικά φύλλα (ίσιο, οβάλ και οβάλ με ενσωματωμένη λαβή) και δύο τύπους οδηγών, (σωληνωτούς και χαμηλούς μόνο με προσθήκη inox).
 
 

 


 

Τεχνική Περιγραφή
Ο κατασκευαστής έχει τη δυνατότητα τριών επιλογών στη κατασκευή των κουφωμάτων:
- να χρησιμοποιήσει τον ίδιο χαμηλό ή σωληνωτό οδηγό περιμετρικά, κόβοντας τον 45°.
- να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικούς οδηγούς, χρησιμοποιώντας τον χαμηλό στο επάνω και κάτω μέρος και διαφορετικό πλευρικό, κόβοντας τον 90°.

Επίσης, έχει την επιλογή να χρησιμοποιήσει τρεις διαφορετικούς τρόπους στη κατασκευή των φύλλων:
- να χρησιμοποιήσει μόνο το ίσιο ή το οβάλ φύλλο περιμετρικά.
- να χρησιμοποιήσει το συνδυασμό του οβάλ φύλλου και του φύλλου με τη λαβή.
  Χρησιμοποιεί ράουλα μονά, διπλά ή και τετραπλά, διαμέτρου 27mm. 

Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης μονών υαλοπινάκων πάχους έως 6mm και διπλών έως 21mm.
   
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ